Hoe Helpen Wij?

Hoogste rendement in Den Haag

Door onze ruime ervaring in de vastgoedmarkt in Den Haag weten wij precies wat gangbare prijzen zijn. Echter, niet ieder pand heeft een standaardoplossing. Wij denken graag mee met de beste invulling van jouw ruimte, op die manier halen we het meeste rendement uit elke vierkante meter. Is splitsen in meerdere studio’s mogelijk? Samen komen wij tot het ideale scenario voor het hoogste rendement in Den Haag.

Als Homey Housing zijn wij op de hoogte van de meest recente landelijke en lokale wetten, mede daardoor kunnen we optimaal adviseren voor jouw (toekomstige) project. Verder hebben we een netwerk van fiscalisten, juristen en adviseurs die kunnen ondersteunen bij specifieke vraagstukken.

Totaal verhuur klaar maken

Rendement wordt niet alleen gemaakt aan de aanbodkant. Creatief omgaan met jouw ruimte combineren wij met onze extensieve partnerships. Wij maken gebruik van lokale partners, zoals makelaars, Haagse bedrijven, hogescholen, en universiteiten.

Voor het verkrijgen van de meest rendabele huurders hebben wij fotografen, interieur ontwerpers en prijsexperts. In combinatie met de juiste kanalen weten we precies het beste bereik om te zetten in rendement.

Daarnaast werken wij met aannemers, loodgieters, en vele andere vaklieden om jouw object zo goed mogelijk te onderhouden en te beheren. Zonder zorgen verhuren dus.

Duurzaam voor het object

Het nut van jouw investering komt uit de combinatie van maandelijks terugkerend rendement met waardebehoud van het pand. Wij zorgen voor een verhuuroplossing die aan beide doelstellingen voldoet.

Hieronder valt in eerste instantie het uitzoeken van de juiste huurders, met onze uitgebreide screening. Daarnaast in het gebruiken van onze specialisten om het pand te onderhouden, mocht er toch iets fout gaan. Zo hebben we beide langdurig plezier van het rendement uit jouw object.

Dat is voor ons de win-win.

Vind de waarde in jouw pand

0 +
beleggers gingen je voor