In 6 stappen maximaal rendement met short stay verhuur

Homey housing zorgt dat jij als belegger zorgeloos maximaal rendement kunt behalen met short stay verhuur.
Investeer jij in panden met logies of hotels? Wij bieden hiermee een creatieve manier van exploitatie.
Homey Housing verzorgt van advertentie tot beheer voor een zorgeloze investering.

Vastgoed advertentie

De vastgoed experts van Homey Housing hebben hun sporen verdiend in de marketing van short stay appartementen. Wij maken en beheren de optimale advertentie met duidelijke foto’s en een pakkende omschrijving. Onze marktkennis zetten wij in om de juiste prijs te bepalen. Dit resulteert altijd in het maximale rendement.

Schermafbeelding 2017-07-04 om 22.14.47

Wij laten alleen huurders toe die voldoen aan jouw eisen. Zo kun jij optimaal genieten van jouw rust. Wij begrijpen hoe belangrijk een veilig en gerust gevoel is, daarom doen wij een achtergrond inspectie van de komende huurder. Zo laat je zorgeloos je object achter.

Schermafbeelding 2017-07-04 om 22.14.53

Wij zorgen voor een warm welkom van jouw gasten. Homey Housing regelt de ontvangst en beantwoordt eventuele vragen. Wij geven duidelijk door wat de huisregels zijn. Daarnaast kunnen wij – omdat wij zelf uit de omgeving komen – advies geven over activiteiten en bezienswaardigheden.

Schermafbeelding 2017-07-04 om 22.14.59

Tijdens het verblijf van jouw gasten zijn wij het aanspreekpunt. Zij kunnen bij ons terecht voor vragen en assistentie. Ook jouw buren kunnen tijdens het verblijf van de gasten contact met ons opnemen. Wij ontzorgen jou en geven de gasten een fijne ervaring, dat doen wij graag.

Schermafbeelding 2017-07-04 om 22.15.05

Wij zorgen er altijd voor dat de woning in orde en schoon is tussen de verblijven door. Door professionele schoonmakers in te zetten, zorgen wij ervoor dat jouw object weer brandschoon opgeleverd wordt. Je weet bijna niet dat er gasten zijn geweest.

Schermafbeelding 2017-07-04 om 22.15.12

Uiteraard is ook nazorg van groot belang. Wij checken tevredenheid bij de gasten, inspecteren jouw object grondig en vragen om reviews. Dankzij deze reviews kunnen wij de prijsbepaling van jouw objecten verder optimaliseren. Na de inspectie is het pand weer klaar voor de volgende gasten.

Rendement waar je écht tevreden mee bent.

Onze klanten geven ons een 8.8
4.4/5