Over Homey Housing

Een blije huurder is een blije verhuurder

Homey Housing is een vastgoedbeheerkantoor geleid door twee jonge en bevlogen marketeers. Door deze achtergrond wordt het vastgoed vanuit een andere invalshoek benaderd en wordt er onbevooroordeeld naar de objecten gekeken.

We staan tussen de huurder & verhuurder met als doel om het servicelevel hoog te houden. Door de unieke strategie en gehanteerde doelgroep wordt maximaal rendement uit elk vastgoedobject gehaald, terwijl de duurzaamheid in acht wordt genomen. Daarnaast zorgen we dat alle processen soepeler verlopen, wat resulteert in een blije huurder.

Wij brengen vraag en aanbod zo op een efficiënte wijze bij elkaar.

Benieuwd naar onze panden na renovatie?

Het hoogste rendement op vastgoed in Den Haag krijg je bij Homey Housing. Door onze intensieve focus op Den Haag hebben wij marktleiderschap ontwikkeld binnen de doelgroep waarmee wij werken.

Homey Housing ontzorgt beleggers volledig. Investeerders zoeken naast het hoogste rendement steeds vaker naar uitstekende service levels, waarbij we als eerste aanspreekpunt fungeren voor huurders en unieke marktkennis combineren met een brede marketingachtergrond. 

Unieke strategie qua verhuurmarkt. Wij schakelen professionals in voor alle stappen binnen het verhuurproces en weten studenten en young professionals goed aan te spreken.