Hoe kan ik vastgoed verhuren voor het hoogste rendement?

Binnen dit pakket vallen de verantwoordelijkheden voor het verhuur klaar maken van een woning en het aanleveren van huurders.

Het eenmalig aanleveren van huurders gebeurt uiteraard alleen na duidelijke afspraken. Onderwerpen die tijdens de briefing aan bod komen zijn: wat zijn de wensen, welke doelgroep moeten wij aanspreken en hoe wordt dit gedaan. Wij proberen vervolgens uw object weg te zetten tegen beste rendement.

 1. Inspectie
Samen bekijken we alle mogelijkheden en kansen van het pand. Wat voor onderhoud is nodig, welke optimalisatie is er voorhanden en hoe kleden wij dit zo goed mogelijk aan?

2. Plan bepalen

Daarna stellen de vastgoed experts het plan op: de doelgroep wordt gevormd, marketing bepaald, en de mogelijkheden voor het pand bekeken. We overleggen de plannen en maken samen de eindbeslissing. Daarna schakelen we hulp in van onder andere aannemers, stylisten, fotografen, marketeers, etc.

3. Verhuur klaar maken

Voor het verhuur klaar maken kijken wij naar de praktische zaken. Zijn de eerste levensbehoeften present: water, warmte, en wifi?
Daarnaast zorgen onze interieurontwerpers voor een strakke look, die de doelgroep aanspreekt. We zorgen voor het bestellen van de inboedel, de ontvangst, en het monteren van de producten. Daarbij begeleiden wij het hele proces en zijn we voor ontwerpers en de bezorgers eerste aanspreekpunt. Zo is alles tot in de puntjes geregeld en houden wij de lat van aflevering hoog.

4. Adverteren

Door middel van onze marketingkennis bereiken wij onze doelgroep met de optimale advertentie. Wij weten wat de huurders belangrijk vinden en spreken de doelgroep aan met duidelijke, professionele foto’s en een pakkende omschrijving. Onze marktkennis combineren wij met een gerichte marketingstrategie. Zo bepalen we de juiste prijs voor de doelgroep, wat altijd resulteert in het optimaliseren van de omzet.

5. Bezichtigen, Screenen en Contracteren

Hier begint het fysieke werk. Potentiële huurders worden uitgenodigd om de woning te bekijken, vaak in groepsbezichtigingen. Deze bezichtigingen organiseren wij en nemen wij dus volledig uit handen. Wij werken snel en adequaat, zodat het pand niet langer leegstaat dan noodzakelijk.
Enkel huurders die voldoen aan jouw (financiële) eisen worden toegelaten. Wij begrijpen hoe belangrijk een veilig en gerust gevoel is, daarom doen wij een achtergrond inspectie van de komende huurder. Zo kun jij optimaal genieten van jouw rust. Daarnaast zorgen wij ook voor de administratie. Denk hierbij aan het uitsturen van de eerste factuur en het opstellen van alle contracten. Na deze screening krijg je een overzicht van de kandidaten en handelen wij de contracten af met de beste keuze.

Wij hebben al:

0
Panden verhuurd

ook geïnteresseerd in onze diensten?