Meest gestelde vragen

Onze vastgoedexperts kijken onbevooroordeeld naar het pand en denken kritisch na om zo een plan op te stellen voor uw object. Gecombineerd met onze unieke marketingstrategie halen wij het meeste rendement uit dat ene stukje vastgoed.

Wij gaan met u om de tafel om uw vastgoedobject door te spreken en u kennis te laten maken met onze werkwijze. Vervolgens stellen wij een plan op waarmee wij denken het meeste rendement uit uw woning te halen. Wanneer u dit ziet zitten kunnen wij aan de slag met uw project.

Er zijn drie contractvormen binnen het homey housing aanbod. Zie onderstaande pagina voor de specifieke pakketten.

https://homeyhousing.com/vastgoed-verhuren-voor-het-hoogste-rendement/

Van A tot Z zorgen wij ervoor dat uw object tegen een zo hoog mogelijk rendement verhuurd wordt. Tevens ontzorgen wij u met onze expertise in het gehele verhuur en beheersproces.

Zie voor meer informatie: https://homeyhousing.com/vastgoed-verhuren-voor-het-hoogste-rendement/

Het verschilt per wijk in Den Haag of je wel of niet een omzettingsvergunning kan aanvragen. Wij hebben dit goed in beeld gebracht en kunnen hier uitstekend bij ondersteunen zodat jij als belegger de juiste keuze kunt maken. 

Neem contact op


"Bij Homey Housing zien ze in wat belangrijk is: Een duurzame relatie met de klant om langdurig waarde uit een pand te halen. Ze nemen je echt bij de hand bij het uitbreiden van een portfolio. Deze heren denken mee over de staat van je pand en waarde maximalisatie. Het werkt erg fijn samen. "
Peter
Bezit 3 panden in Den Haag