Vastgoedverhuur

Woningverhuur:
van inspectie tot sleuteloverdracht

Onder vastgoedverhuur verstaan we de begeleiding van het hele verhuurtraject. Denk aan het inspecteren van je pand en het verhuurklaar maken ervan. We maken professionele foto’s en wervende teksten. Die foto’s en teksten zetten we niet alleen op onze website, maar ook op de platforms van onze samenwerkingspartners Funda, Pararius en huurwoningen.nl. Daarnaast brengen wij je huurpand onder de aandacht op social media. 

Desgewenst zorgen wij voor buitenreclame aan je pand met een bord “Te huur”. Wij verzorgen de bezichtigingen van potentiële huurders. Vervolgens selecteren wij de beste huurders en screenen hen onder meer met een BKR check. Dat geeft je de zekerheid dat de kandidaten die wij aan je voorstellen kredietwaardig en financieel betrouwbaar zijn. Als je je voorkeur hebt uitgesproken voor een bepaalde huurder, stellen wij ook het huurcontract op dat aan de regels van de wet voldoet. Voor bepaalde of onbepaalde tijd. In het Nederlands of in het Engels. Wij maken een incheckrapport van het pand en regelen de sleuteloverdracht.
Kortom, wij regelen alles tot in de puntjes, zodat je nergens meer omkijken naar hebt.

te huur den haag
te huur den haag

Homey Housing haalt het hoogste rendement,
uit de verhuur van jouw pand of appartement

Samen doorlopen we in 6 stappen het hele verhuurtraject van inspecteren tot contracteren. Tijdens die stappen pakken we het net even wat slimmer, sneller en beter aan. Met als resultaat dat we snel de beste huurder selecteren en het maximale rendement uit je pand halen.    

De 6 stappen van het verhuurtraject:

icoon

1. Inspecteren

Samen bekijken we alle mogelijkheden van het pand. Kunnen we het optimaliseren? Is er onderhoud nodig of is het slim om het te verbouwen? Voldoet de inrichting nog aan de woonwensen van de doelgroep? Vaak maken een paar kleine ingrepen al een wereld van verschil.

homey-housing-icon

2. Plan bepalen

Daarna stellen de vastgoedexperts van Homey Housing in overleg het plan met je op. We bepalen op welke doelgroep we ons gaan richten en met welke marketing- en communicatiestrategie we die het beste kunnen bereiken. Zo nodig schakelen we de hulp in van aannemers, klusjesmensen en stylisten.

homey-housing-icon

3. Verhuurklaar maken

Allereerst zorgen we dat de eerste levensbehoeften aanwezig zijn: water, warmte, elektriciteit en wifi. Vervolgens creëren onze interieurontwerpers een strakke look, die de doelgroep aanspreekt. Zo nodig zorgen we voor de juiste inrichting, het bestellen van het meubilair, de apparatuur en het monteren van de producten.

homey-housing-icon

4. Schoonmaken

Een nieuwe huurder wil graag een frisse start maken. Homey Housing kan voordelig professionele schoonmakers inzetten, zodat je pand weer brandschoon wordt opgeleverd. Wij hebben een netwerk van schoonmakers die garant staan voor kwaliteit. Geen klus is te klein of te groot.

homey-housing-icon

5. Adverteren

Wij weten wat de huurders belangrijk vinden en spreken de doelgroep aan met tot de verbeelding sprekende foto’s en video’s en een pakkende omschrijving. Met onze doelgerichte marketing- en communicatiestrategie bereiken wij de doelgroep op de meest effectieve en voordelige manier.   

homey-housing-icon

6. Screenen en contracteren

Wij selecteren en screenen de meest geschikte huurders op hun financiële betrouwbaarheid. Bij groen licht stellen we de kandidaten aan u voor.  Wij stellen het huurcontract op. Nadat alle handtekeningen zijn gezet en de borg en 1 maand huur zijn betaald, zorgen wij voor de sleuteloverdracht.

Heb je een hotel of een pand met logiesfunctie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Homey Housing ontzorgt u ook volledig op het gebied van short stay.

Onze partners:

Ervaringen van verhuurders

Scroll naar top