Short stay en panden met
logiesfunctie

Homey Housing is dé partner voor hotels en short stay verhuur.

Ontzorgen is bij ons het sleutelwoord. Heb je een pand met logiesfunctie, dan kunnen wij dat voor je verhuren en beheren. Met als grote voordeel dat je er geen omkijken naar hebt. Wij regelen alles van ontvangst tot het schoonmaken na het verblijf. En we zijn altijd bereikbaar voor jou en je gasten mochten er vragen zijn.

vastgoedbeheer den haag

Kostenbesparing en rendement-optimalisatie bij het beheren van hotels

Heb je een hotel en wil je kosten besparen door het nog efficiënter te laten beheren? Of heb je een pand op het oog dat je bijvoorbeeld graag wilt exploiteren als hotel, maar heb je daarvoor niet de kennis? Neem dan contact met ons op. Door ons in te schakelen verander je de grootste overheadkosten, namelijk personeel, naar variabele kosten. Wij werken kostenefficiënt en staan voor een optimaal rendement.

De 6 stappen van het short stay- en panden met logiesfunctie traject:

homey-housing-icon

1. Advertentie

De vastgoedexperts van Homey Housing hebben hun sporen verdiend in de marketing van short stay panden. Wij maken de optimale advertentie met duidelijke foto’s en een pakkende omschrijving. Onze marktkennis zetten wij in om de juiste prijs te bepalen.   

icoon

2. Inspectie

Wij laten alleen huurders toe die voldoen aan uw eisen. Zodat eventuele problemen vermeden kunnen worden. Daarom doen wij altijd een grondige achtergrondinspectie van de komende huurder. Zo kun je  zorgeloos je pand verhuren.

homey-housing-icon

3. Inchecken

Wij zorgen voor een warm welkom van je gasten. Homey Housing regelt de ontvangst en beantwoordt eventuele vragen. Wij geven duidelijk door wat de huisregels zijn. Daarnaast kunnen wij – omdat wij zelf uit de omgeving komen – advies geven over activiteiten en bezienswaardigheden.  

homey-housing-icon

4. Verblijf

Tijdens het verblijf van de gasten zijn wij het aanspreekpunt. Zij kunnen bij ons terecht voor vragen en assistentie. Ook de buren kunnen tijdens het verblijf van de gasten contact met ons opnemen. Wij ontzorgen je en bezorgen je gasten graag een fijne ervaring.  

homey-housing-icon

5. Schoonmaak

De grote schoonmaak voor of na de verhuurperiode kan als een last op je schouders voelen. Wij nemen deze last graag van je over. Door professionele schoonmakers in te zetten, zorgen wij ervoor dat je pand weer brandschoon opgeleverd wordt.

homey-housing-icon

6. Nazorg

Uiteraard is ook nazorg van groot belang. Wij checken of de gasten tevreden zijn, inspecteren de woonruimte grondig en vragen om reviews. Dankzij deze reviews kunnen wij de huurprijs van je pand verder optimaliseren en na de inspectie is je pand weer klaar voor de volgende gasten.

Ervaringen van verhuurders

Onze partners:

Transparante tarieven

Bij Homey Housing hanteren wij als fee een percentage van de huuropbrengsten voor ons complete dienstenpakket. Dit betekent dat wij pas verdienen wanneer de eigenaar ook verdient. Het is dus in ons voordeel om de prijzen te optimaliseren. Wanneer we een vast bedrag zouden rekenen, zou onze hoogste prioriteit zijn om een pand zo vaak mogelijk te verhuren ongeacht tegen welke prijs. Dit is niet gunstig voor de eigenaar. Door een percentage te rekenen verdienen wij pas meer wanneer de verhuurder dat ook doet. De beste prijs voor het pand staat bij ons op nummer één. Ook is het mogelijk om je pand aan ons te verhuren. Homey Housing zorgt dan voor de exploitatie van het pand.

Ben je benieuwd wat je pand met een logiesfunctie opbrengt?

Er is een groeiende behoefte aan short stay panden in Den Haag. Heb je een vergunning om je object te verhuren en ben je benieuwd wat het als short stay pand zou kunnen opbrengen? Neem dan contact met ons op. Dankzij onze marktkennis, onze beheersoftware en pricingsoftware kunnen wij de beste prijs voor je realiseren. Verhuur, verdien & geniet met Homey Housing.

homey housing vastgoedbeheer
Scroll naar boven