Ons team

Het team achter Homey Housing

Graag stellen we ons even kort aan je voor. Als verhuurder en huurder heb je persoonlijk te maken met Jelte, Ali en Cecille. Wij pakken heel veel zelf op, maar werken ook veel samen met vaste partners. 

Zo bestaat ons volledige team uit een compleet netwerk van vaste schoonmakers, klusjesmannen, interieurontwerpers, fotografen en videograven, tekstschrijvers en vormgevers.       

team homey housing
Jelte Braun

Jelte Braun

Binnen Homey Housing ben ik verantwoordelijk voor alle schakels en processen binnen verhuur en beheer van onze long stay appartementen. Vanuit mijn marketingachtergrond, geloof ik dat hoge servicelevels essentieel zijn om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Een blije huurder, is immers een blije verhuurder. Het is mijn taak om alle processen zo efficiënt mogelijk in te richten, zodat wij als Homey Housing steeds steviger staan en onze klanten zorgeloos kunnen genieten van optimaal rendement. Hierin probeer ik mijn besluiten zoveel mogelijk te baseren op data, maar vind ik het ook erg belangrijk om te schakelen met onze klanten.  

Ali Abbach

Binnen Homey Housing focus ik mij vooral op het uitbouwen van de Short Stay tak. In het kort gaat dit om het white label beheren van hotels en andere panden in de regio Haaglanden met een logiesfunctie. Wat ik hier heel tof aan vind is dat wij een jonge partij zijn die heel erg leunen op automatisering en het gebruik van software, vaak maken onze klanten hier nog niet optimaal gebruik van waardoor wij quick wins kunnen realiseren voor de klanten. Dit resulteert al snel in een verhoging van de bezettingsgraad of prijs per nacht van een object. Mijn marketingachtergrond zorgt er voor dat we met een frisse blik naar objecten kijken. 

Relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van mijn werk omdat wij sterke samenwerkingen hebben in diverse takken, van makelaars en fotografen tot aan schoonmakers en aannemers. Als iedereen op de juiste plek staat en optimaal zijn of haar werk kan doen dan geloof ik dat wij de verwachtingen van de eindgebruiker kunnen overtreffen. Een blije huurder is immers ook een blije verhuurder.

Ali Abbach
Cecille Hossainkhan​

Cecille Hossainkhan

Ik ben bij Homey Housing het eerste gezicht dat onze huurders zien. Ik houd me vooral bezig met de in- en uitstroom van huurders. Van het organiseren van bezichtigingen tot het moment van uitchecken. Ik ben zelf studente wat het voor mij makkelijk maakt om me in te leven in wat studenten en young professionals nodig hebben. Ik studeer wiskunde wat op het eerste gezicht niet relevant lijkt binnen de vastgoedwereld. Ik zeg echter altijd: “alles is wiskunde”. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn kennis en achtergrond de processen binnen verhuur en beheer naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Scroll naar boven